Etsimme hydrauliikka-asentajaa Paineteho Oy:lle Kuopioon

26.08.2021

Hydrauliikka-asentaja/asentajia

Paineteho

Etsimme hydrauliikka-asentajaa Paineteho Oy:lle Kuopioon.
Mikäli olet jo hankkinut työkokemusta ja osaamista hydrauliikan asennustehtävissä, olet henkilö, jonka kanssa keskustelisimme mielellämme mahdollisista työtehtävistäsi.

Tehtävän kuvaus:

Työtehtäviisi kuuluvat hydrauliikan asennus- ja huoltotehtävät laajasti teollisuudessa ja liikkuvien työkoneiden parissa. Kuopion toimitiloissamme tapahtuvan työskentelyn lisäksi olet osana organisaatiotamme, joka työskentelee laajasti myös asiakasyrityksissämme.

Odotamme hakijalta:

Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti, vastuullisesti ja matkatyöt miellyttävät sinua. Toimit roolissasi yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa, joten toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Toimit tehokkaasti myös paineensietokykyä vaativissa tehtävissä.

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme kattavan näköalapaikan kehittyvässä organisaatiossa, kehittymismahdollisuuksia ja kilpailukykyisen palkkauksen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaisesti.

Palkkaus sopimuksen mukaisesti.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:
Toivomme, että kiinnostuit meistä! Siinä tapauksessa laitathan avoimen hakemuksen sähköpostitse: arto.voutilainen@paineteho.fi otsikolla ”Hydrauliikka-asentaja”.

Hakuaika päättyy 30.09.2021.

Lisätiedot ja yhteystiedot:
Annamme mielellämme lisätietoja tuotantopäällikkö Arto Voutilaisen toimesta.
Arton tavoittaa numerosta 044 288 6421.

PAINETEHO OY
Ankkuritie 1
70460 KUOPIO

Puh: 0207 630 700
www.paineteho.fi