Paineteho liittyi yritysoston kautta osaksi Hydsupply Oy:ta 24.8.2021

25.08.2021

Volito Automation on tytäryhtiönsä Hydsupply Oy:n kautta ostanut 100 % suomalaisesta yhtiöstä Paineteho Oy:stä, jolla on n. 25 työntekijää ja vuotuinen liikevaihto n. 5M€. Yritysosto tuo paremman markkina-aseman ja vahvistetun alustan kannattavalle kasvulle.

Paineteho Oy:n hankinta on uusi askel strategiassamme tulla Pohjoismaiden johtavaksi teollisuusautomaatioratkaisujen toimijaksi, sanoo Johan Frithiof, Volito Automationin toimitusjohtaja. Suomessa olemme jo vakiintuneet Hydrosupply Oy:n kautta MRO -puolella ja HydX Oy: n kautta OEM -puolella, kaksi yritystä, jotka ovat jo onnistuneet saavuttamaan vahvat asiakassuhteet. Paineteho Oy:n ostolla vahvistamme edelleen MRO-liiketoimintaamme. Hydsupply Oy;n ja Paineteho Oy:n yhteenlaskettu liikevaihto on n. 17 500 000 eur, joka tehdään 75 henkilön voimin.

Paineteho Oy on täyden palvelun hydrauliikka- ja pneumatiikkayritys. Yhtiöllä on vahva tarjonta järjestelmän ja suunnittelun, huollon ja korjauksen alalla. Asiakaskunta on hyvin hajautettu ja sisältää sekä pienempiä että suurempia toimijoita eri segmenteillä, kuten paperi- ja sellu-, kaivos- ja rakennusteollisuudessa.

Paineteho Oy on arvokas lisä MRO -liiketoimintaamme, sanoo Jukka Sahi, Hydsupply Oy:n toimitusjohtaja ja Suomen MRO -liiketoimintasegmentin vastuuhenkilö. Yhdessä vahvistamme MRO -liiketoimintaamme ja parannamme kykyämme toteuttaa hankkeita valtakunnallisesti ja tarjota asiakkaillemme lisäarvoa. Jatkamme yhdessä Volito Automation MRO -liiketoiminnan kehittämistä ja luomme vahvat suhteet sekä asiakkaisiin että toimittajiin.

Omistusjärjestelyjen myötä Paineteho Oy:nä pystymme välittömästi palvelemaan asiakkaitamme kattavammalla palvelutarjonnalla ja laajemmalla maantieteellisellä alueella, toteaa Paineteho Oy:n toimitusjohtaja Jukka Korvela tyytyväisenä.

Omistusjärjestelyn myötä mahdollisuudet liiketoiminnan kehittämiseen, kasvattamiseen kannattavasti realisoituvat heti. Palkkaamme lisää henkilökuntaa Kuopioon, kertoo Korvela.

Lisätietoja antaa

Jukka Korvela
Toimitusjohtaja
Paineteho Oy
+358(0)40 743 1002

Jukka Sahi
Hallituksen puheenjohtaja
Paineteho Oy
+358(0)400 595 683

Matti Haataja
Talousjohtaja/ Hallituksen jäsen
Paineteho Oy
+358(0)50 340 4613

Paineteho liittyi yritysoston kautta osaksi Hydsupply Oy:ta 24.8.2021 (pdf)